blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG m-kiler
ČLÁNKY
VIDEÁ
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Hrajte s rozumom od 18!
M-kiler



Kam speje séria Battlefield ?
pridal M-kiler 10.8. 2011 o 14:02



Tuto otázku som si kádol už viackrát pretože si myslím že je jedinečná po rokoch hrania COD a jeho  akciou nabitých prvých dielov som zistil že ma to herne nenapíňa. Chcel som viac od multiplayera ako iba prejdi pár metrov rýchlo strieľaj a dalšie kolo, chcel som hru pri ktorej by som sa mohol realizovať naozaj ako člen týmu a mal lepší a reálnejší pocit z hry a tak som spoznal Battlefield. Pri Battlefielde som zistil čo je to hrať týmovo a hlavne s českými a slovenskými hračmi na skype. Od prvého Battlefieldu sa mi ta myšlienka hry páčila a vyvrcholilo to pri Battlefield 2 ktorý je podľa môjho názoru doteraz neprekonaná hra série Battlefield. Za všetko vraví že ju pri tom množtve iných novších hier hrám po sieti do teraz. Battlefield 2 presne vystihuje podstatu tymoveho boja a zo svojimi genialne navrhnutými mapami je to hra z vysokou znovuhrateľnosťou čo podporuje aj slušný počet prídavkov. Veľmi som smútil keď prvý diel Battlefield Bad Company nevyšiel na PC, ale o to som bol radšej keď bol druhý diel ohláseny aj na túto platformu. Keď vyšiel z radosťou som sa vrhol na multiplayer a po čase som začal porovnávať, graficky sú neporovnateľne, ale o grafiku tu vôbec nejde. Doteraz nemám proste pocit  že by sa séria pohla dopredu ba niekedy až rozmýšlam nad jej postupným približovaním k sérii COD. Hra je to skvelá ale trocha sa mi z nej vytratil duch Battlefieldu. Neviem čo sa dá čakať od tretieho dielu ale rozhovory z vývojármi predznačujú jej viac masovú orientáciu, ale pritom vždy utešujú skalných fanúšikov že hra bude taká ako ju poznáme.

 

 

Kde se vzalo smýšlení „hraj naší cestou“ a proč ta změna?

Myslím, že vycházelo z naší hrdosti z unikátních herních módů, které jsme v DICE vytvořili – jako Conquest a Rush. Stále jsme na ně nesmírně hrdí, ale když přišlo na Battlefieldu 3, měli jsme upřímnou diskuzi o našem smýšlení. Diskutovali jsme o síle Battlefieldu a skončilo to u spousty zajímavých otázek. Musí být týmová hra založena na četách nebo může být v obecnějším smyslu v hraní pospolu? Jsem horším hráčem, když nechci hrát v četách? Když chci Team Deathmatch? Když chci pouze pěchotní mód (infantry only)? Tato diskuze nám opravdu otevřela oči a změnila způsob, jakým vidíme sami sebe a co budeme dělat s Battlefieldem 3.

 

 

 

Pre tieto odpovede sa vynárajú otázky či z tretieho dielu nebude na pol COD a na pol BATTLEFIELD. Rozhovory ohľadne máp jasne hovoria o tom že mapy budú kombinované z úzkymi priestormi a otvorenými priestranstrami to by mohlo byť dosť konfrontačné a divoké hranie. Až čas ukáže čo sa týmto novým poňatím hry  v sérii zmení.

 

Viac info na : http://www.battlefield-3.cz/category/battlefield-3/



Prístupov 3963
Kvalita článku
(97,5%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Vojny v obraze časť 2: Vojna v Južnom Os...
[ 16.12.2011] (príspevkov 8)
Vojny v obrazoch časť 1: Vietnamská vojn...
[ 24.11.2011] (príspevkov 10)
Captain Price nestarnúca legenda Call of...
[ 6.11.2011] (príspevkov 6)
Kam speje séria Battlefield ?
[ 10.8.2011] (príspevkov 4)
Simulátori vojny
[ 1.7.2011] (príspevkov 3)
Battlefield Bad Company 2 Sniper Team :D
[ 1.7.2011] (príspevkov 274)
Novinky o Battlefield 3 MP
[ 27.6.2011] (príspevkov 6)
Aké ručné zbrane máme zatial odprezentov...
[ 20.6.2011] (príspevkov 35)